sâmbătă, 5 iunie 2010

Convingerea achizitionari unui exemplar de pasare , papagal sanatos. Tinerea in carantina a ( pasarilor ) , papagalilor achizitionati , argumentatii.

Deoarece rxista riscul ca pasarile recent achizitionate sa fie infestate cu diversi agenti bacterieni si suferinde de unele boli , astfel ca se impune aplicarea unor masuri de sigurant atat pentru dumneavoastra cat si pentru pasarile pe care deja le cresteti in casa.
Astfel , in cazul in care aceasta este prima si singura pasare pe care o aveti in acel moment in caminul dumneavoastra puteti sa luati unele monstre de materi fecale si sa le duceti la un laborator de analize de unde sa aflati daca pasarea este suferinda de vreo boala sau nu . Tot o data o masura mai simpla este consultarea unui medic veterinar pentru o examinare profesionala si tot o data pentru intocmirea documentelor necesare unei pasari de companiie , aceasta nu numai pentru sanatatea pasari dumneavoastra dar in cazul in care unele boli nu sunt tratate la timp exista riscul ca si dumneavoastra sa va imbolnaviti de la aceste pasari in cazul in care sunt infestate.
Aceasta masura este recomandata deoarece se presupune ca nu stiti deocamdata mai nimic despre cresterea pasarilor ,papagalilor de companiiie astfel ca pana la o noua achizitie moment in care veti avea ceva experienta in urma studiului in acest domeniu veti fi in masura sa alegeti un exemplar perfect sanatos.
In acest caz in care deja aveti o pasare in casa se impune o perioada de 2 saptamani de carantina preventiva , aceasta in eventualitate omisiuni unei alegeri a unui exemplar perfect sanatos astfel ca in decursul perioadei de carantina se va putea observa in mai amanuntit pasarea respectiva iar in cazul in care aceasta este bolnava se poate evita imbolnavire celorlalte pasari din casa dumneavoastra. Astfel ca tratand pasarea dupa indicatile medicului veterinar puteti sa o introduceti alaturi de celelalte pasari de companiie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu